KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Sage Nespresso Creatista Plus | Review

Nespresso Sage Creatista PlusWat is een Sage Nespresso Creatista Plus

De Sage Nespresso Creatista Plus is een van de nieuwste*, opvallendste en tevens een van de duurste koffiemachines die gemaakt is voor het bereiden van Nespresso capsules.

Wat direct opvalt is dat deze machine is voorzien van een stoompijpje en een menuscherm. Beiden vallen op, maar met name het keuze scherm springt in het oog doordat Nespresso machines tot nu toe vrijwel altijd identieke knopjes hadden**.

Lees meer: Sage Nespresso...

Nespresso Essenza Mini

nespresso-essenza

De 'oude' Nespresso Essenza was zeker niet Nespresso's eerste koffiemachine, maar wel een van de meest bekende Nespresso machines die tot nu is verschenen.  De Nespresso Essenza was direct een hit en is (daardoor) één van de belangrijkste ingrediënten van het inmiddels zo succesvolle en vertrouwde merk Nespresso. 

De Essenza was van begin tot eind een verkoop succes. Zoals gebruikelijk moest echter ook deze machine een aantal jaar geleden plaats maken voor nieuwere Nespresso machines. Opvallend was dat deze koffiemachine geen directe opvolger kreeg - wat inmiddels bij Nespresso vrij gebruikelijk is. Althans, tot nu toe… 

> Lees alles over de Nespresso Essenza Mini

Nespresso Expert & Milk

Nespresso Expert Milk voorkantDe Nespresso Expert & Milk is het meest veelzijdige Nespresso apparaat tot nu toe. Deze Nespresso machine is uitgerust met bijzonder veel nieuwe functies en overtreft op dit gebied zelfs de, onlangs verschenen, Nespresso Prodigio. Naast de vele nieuwe functies beschikt de Nespresso Expert & Milk ook over een totaal vernieuwd ontwerp. Het meest opvallende aan dit nieuwe ontwerp is dat het een breed ontwerp betreft, in tegenstelling tot de gebruikelijke langwerpige ontwerp stijl. 

Lees meer: Nespresso Expert & Milk

Nespresso Prodigio

Nespresso ProdigioDe relatie tussen technologie en koffie is lang en liefdevol. Al in 1991 werd 's werelds eerste webcam gemaakt omdat computer wetenschappers van de universiteit van Cambridge een manier zochten om de koffiepot in de gaten te houden, zodat ze niet, een grote wandeling moesten maken om er vervolgens achter te komen dat deze leeg was. Als zij het probleem op een andere manier hadden aangepakt, dan waren webcams er waarschijnlijk pas veel later gekomen en de stappentellers misschien wel een heel stuk eerder. 

> Lees alles over de Nespresso Prodigio

Kitchenaid Artisan Nespresso

Wat is een Kitchenaid Artisan Nespresso

Kitchenaid-NespressoDe Kitchenaid Artisan Nespresso is het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren wanneer een luxueus espresso merk en èèn iconisch keukenmerk samen een espresso machine zouden creëren. De Kitchenaid Artisan Nespresso combineert de eenvoud en het gebruiksgemak van Nespresso met de stijl en luxe uitstraling waar Kitchenaid om bekend staat.

Een keerzijde aan een samenwerking tussen twee exclusieve merken is er echter ook. Niet alleen de kwaliteit maar ook de prijs valt direct in het hogere segment.

> Lees alles over de Kitchenaid Artisan...

Nespresso Lattissima Pro

Lattissima-Pro-afb-kleinWat is een Nespresso Lattissima Pro

Deloghi heeft in het verleden met de Nespresso Lattissima bewezen dat zij in staat zijn om een Nespresso capsule machine te produceren die iedere Nespresso capsule om kan toveren tot een koffie specialiteit. Waar luxe en gemak al ruim aanwezig waren in de Lattisima, laat Delonghi in de vorm van de Lattissima Pro zien dat het mogelijk is deze kwaliteiten van een nog luxer jasje te voorzien. Daarnaast hebben zij de uitgebreide functies van de Lattissima nog verder vergroot, waardoor de Lattissima Pro nu onder anderen als eerste Nespresso machine beschikt over een heet water functie. 

> Lees alles over de Nespresso Lattissima Pro

Nespresso Inissia

nespresso-Inissia-kleinWat is een Nespresso Inissia:

De Nespresso Inissia is de nieuwste Nespresso machine - die net als zijn voorgangers in staat is om in een mum van tijd een goede (N)espresso te bereiden. Deze Nespresso cup espressomachine is strak en klein, maar ondanks zijn formaat nog steeds een volwaardig apparaat. De Nespresso Inissia is niet alleen voorzien van een erg leuk en strak ontwerp, maar is daarnaast ook verkrijgbaar in vele opvallend vrolijke kleuren.  

> Lees alles over de Nespresso Inissia

Nespresso Lattissima

nespresso-LattissimaWat is een Nespresso Lattissima

De Nespresso Lattissima is een opvallende espresso machine binnen de Nespresso lijn. Niet alleen omdat de Lattissima wat betreft uiterlijk niet te vergelijken is met andere Nespresso apparaten, maar met name door het feit dat de Lattissima is voorzien van een automatisch geïntegreerd melk op schuim systeem. De Lattissima is door deze nieuwe functie het ideale Nespresso apparaat voor liefhebbers van een cappuccino of latte, maar is natuurlijk ook nog steeds in staat tot het bereiden van een goede Nespresso espresso.

> Lees alles over de Nespresso Lattissima