KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Limited Edition Tribute to Milano & Trieste Tijdelijk terug

Nespresso Tribute to Milano

Vrijwel ieder jaar voegt Nespresso rond deze tijd 2 tijdelijk verkrijgbare Nespresso capsule varianten toe aan haar assortiment. Dit jaar pakt Nespresso het net even iets anders aan. In plaats van 2 nieuwe capsule varianten herrintroduceerde Nespresso dit keer namelijk 2 (hele bijzondere) eerder verschenen varianten namelijk de; Tribute to Milano en de Tribute to Trieste.

De tribute to Trieste maakte in 2013 voor het eerst zijn opwachting, de tribute to Milano is 'iets' nieuwer de verscheen namelijk in 2015 voor het eerst. 

Persoonlijk werden wij heel erg blij toen Nespresso de herintroductie van de Tribute to Milano en de Tribute to Trieste bekend maakte. Beiden capsules hebben wij in het verleden eerder geproefd, en beiden capsules behoren tot onze persoonlijke top 10 van tijdelijke Nespresso capsules. De smaakprofielen van deze twee koffiesoorten zijn geïnspireerd door de twee iconische Italiaanse steden, die koffieliefhebbers (opnieuw) zullen verrassen. 

Naam: Sterkte: Smaak: Prijs: 

Milano

Nespresso Milano

 

 9

"Fruitig en graanachtig"

De Limited Edition Tribute to Milano is onze interpretatie van het vrolijke rumoer in de stad Milaan, waar de meeste mensen snel aan de bar hun kopje koffie drinken. Milano is een aromatische koffie, deze blend heeft een fijne balans van fruitige aroma’s en zoete graantonen.

€  0.48       


Milano Bestellen

Trieste

Nespresso Trieste 

 

9

"Ronde textuur en tonen van chocolade"

De Limited Edition Tribute to Trieste is een eerbetoon aan de koffietraditie van de stad, waar de inwoners een eigen taal rond koffie hebben gecreeërd. Een 'nero' is een espresso en een 'capu' een cappuccino . Trieste is een koffie met een karakteristieke ronde textuur en tonen van chocolade en verse hazelnoten. Deze blend heeft een verfrissend en fruitig accent.

€  0.48       


Trieste Bestellen


Dit bericht delen: