KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Alternatieve Modo Mio Capsules (Update)

cialdeEen tijd geleden ontvingen wij de vraag van èèn van onze bezoekers of wij webshops of winkels kenden die alternatieve Modo Mio capsules verkopen.

Helaas konden wij (deze) na een lange zoektocht op dat moment niet direct vinden. Wel ontdekten wij door een tip van een andere bezoekster dat er via Ebay alternatieve capsules te koop worden aangeboden. Op dit moment zijn wij een ruime periode verder en is er naast Ebay nog een ander alternatief beschikbaar gekomen. Een alternatief die misschien iets minder drimpels heeft dan kopen Ebay omdat het nu namelijk ook mogelijk is om Alternatieve Modo Mio capsules te bestellen bij de Nederlandse webwinkel KoffieCupster.nl

KoffieCupster alternatieve Modo Mio capsules

Omdat wij zelf (helaas) niet beschikken over een Modo Mio machine kunnen wij geen review/oordeel vermelden over de kwaliteit van de door KoffieCupster te koop aangeboden capsules. Wel kunnen wij vertellen dat hun aanbod opvallend groot en zeer divers is (wat ons eerder ook opviel bij hun zeer ruime aanbod alternatieve Nespresso capsules).

blockheadericon Leuk om te vermelden is dat KoffieCupster (net als in hun Nespresso cup assortiment) ook binnen hun Lavazza Modo Mio assortiment thee capsules heeft opgenomen.

De prijzen zijn van de KoffieCupster cups zijn in vergelijking tot de originele capsules erg scherp (vanaf 21 cent per gevulde capsule) waardoor het volgens ons de moeite waard kan zijn de capsules een keer te proberen. 

Bevalt de smaak en besteld u vaker? Dan is het mogelijk nog meer te besparen door deel te nemen aan hun spaarprogramma. 

Ook navulbare Modo Mio capsules worden via de webwinkel aangeboden. Een optie die wij tot op heden alleen kenden voor Nespresso en Senseo machines (in de vorm van de zeer populaire CoffeeDuck producten). Een optie die niet alleen zeer gunstig is voor de portemonnee (13 cent per cup), maar ook direct zorgt voor een enorme koffie keuze vrijheid.

Ebay alternatieve Modo Mio capsules

Onze eerste vraag of er alternatieve capsules voor de Modo Mio machines gemaakt worden is door dit bericht alvast beantwoord.
Niet alleen blijkt er één merk actief te worden verkocht via Ebay (het merk CialdeItalia) maar er blijkt nog één merk verkocht te worden onder de naam (Clearance) Beiden merken vonden wij op dit moment echter alleen terug via de verkoop op Ebay.

Beiden Ebay merken beschikken over drie varianten alternatieve capsules wat een vergelijkbare hoeveelheid is als de meeste aanbieders van alternatieve Nespresso capsules (met uitzondering van bijvoorbeeld L’or Espresso).