KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Minder cups tijdens Corona

L'Or espresso sluit webshop - Nespresso beperkt aanbod

Nespresso Niet LeverbaarWie een Nespresso machine bezit en graag koffie capsules online besteld krijgt (steeds meer) te maken met een 'koffie obstakel'. Het aanbod capsules op de officiële Nespresso site is, in verband met de pandemie, namelijk tijdelijk drastisch verlaagd.

Uitwijken naar de site van capsule concurrent L'OR espresso was korte tijd een optie, maar helaas, ook deze optie komt te vervallen. De (Nederlandse) L'OR espresso webshop sluit namelijk op 14 mei haar digitale deuren. 

Zijn jouw (N)espresso capsules bijna verbruikt? En vindt jij de supermarkt op dit moment geen prettige plek?

Via deze 4 webwinkels kun jij alsnog vanuit huis jouw (N)espresso capsule voorraad aanvullen:


BOL.COM

Tijdens de Corona uitbraak is gebleken dat het bestellen via Bol.com een hoop fysieke winkelstress weg kan nemen. 
WC papier, Handgel, Mondkapjes? Via Bol.com bestel je het (ook nu) allemaal vanuit huis. 

Ook koffie capsules zijn verkrijgbaar bij (of via) Bol.com en het aanbod is enorm. Om het overzichtelijk te bewaren vindt je via onderstaande links de:

Daarnaast zijn op Bol.com talloze opvallend en bijzonder veel alternatieve espresso capsules verkrijgbaar. Een greep uit dit enorme aanbod vindt je terug op de pagina met:


KOFFIEVOORDEEL

Ook op de koffie webwinkel website van KoffieVoordeel is het nog steeds mogelijk om jouw (N)espresso capsule voorraad opnieuw aan te vullen. 
KoffieVoordeel heeft zelfs een bijzonder ruim assortiment van bekende en minder bekende merken.

Via onderstaande links ga jij direct de pagina's van de bekende merken en hun capsules:

Benieuwd naar het complete aanbod van espresso capsules? Volg dan de link naar:


KOFFIEVERGELIJK

Het koffiecapsule aanbod, van de grote namen, is op de website van KoffieVergelijk iets minder groot dan bij de eerder genoemde webwinkels.

Dat gezegd hebbende vonden wij deze webwinkel wel het vermelden waard aangezien zij (ook) de originele Fair Trade koffiecapsules aanbieden:


AH (ONLINE)

Tot slot is het, ook tijdens de pandemie, in theorie mogelijk om jouw espresso capsules online te bestellen bij de Albert Heijn. 
Wij schrijven bewust 'in theorie' omdat, zoals vele klanten al hebben ondervonden, het bij de AH online bezorgservice nog altijd bijzonder druk is. 

Heb jij geen haast? En/of is het aantal bezorg moment in jouw woonplaats nog ruim beschikbaar? Dan klik je via de onderstaande links direct door naar de pagina's met:

Naast bovenstaande merken biedt ook AH online een groot aanbod aan alternatieve capsules aan. Alle (N)espresso capsules van de AH bezoek je direct via de link met:


A

 In de komende periode zullen wij deze pagina structureel updaten en uitbreiden.


Dit bericht delen: