KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Minder cups tijdens Corona

L'Or espresso sluit webshop - Nespresso beperkt aanbod

Nespresso Niet LeverbaarWie een Nespresso machine bezit en graag koffie capsules online besteld krijgt (steeds meer) te maken met een 'koffie obstakel'. Het aanbod capsules op de officiële Nespresso site is, in verband met de pandemie, namelijk tijdelijk drastisch verlaagd.

Uitwijken naar de site van capsule concurrent L'OR espresso was korte tijd een optie, maar helaas, ook deze optie komt te vervallen. De (Nederlandse) L'OR espresso webshop sluit namelijk op 14 mei haar digitale deuren. 

Zijn jouw (N)espresso capsules bijna verbruikt? En vindt jij de supermarkt op dit moment geen prettige plek?

Via deze 4 webwinkels kun jij alsnog vanuit huis jouw (N)espresso capsule voorraad aanvullen:

Lees meer: Minder cups tijdens...

Drie Dalgona alternatieven

Dalgona koffie moe? Maak kennis met deze drie alternatieven

Dalgona KoffieOndanks dat Dalgona-koffie in geen enkele 2020 koffietrend lijst werd voorspeld is het toch echt 'de' koffiesensatie van dit moment.

En dat is niet zo gek. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze ultra-romige latte - die er op Instagram heerlijk uitziet en smaakt alsof een barista het gemaakt heeft - snapt precies waarom menig persoon verslaafd is geraakt aan deze wereldwijde koffie hit.

Lees meer: Drie Dalgona...

Recept: IJskoffie Amandelmelk en Alcoholvrije Rum

IJskoffie Rum AmandelmelkIJskoffie met amandelmelk en alcoholvrije rum? Het smaakt (zelfs) nog lekkerder dan het klinkt. Dit verfrissende alchohol vrije koffie recept maakte wij na aanleiding van een recept die wij toegestuurd kregen van koffieduo bezoeker Laurens.

Na het bereiden en proeven wisten wij twee dingen direct zeker: 1 - Ik lust er nog wel een en 2 - Dit simpele, maar ontzettend lekkere, recept zetten wij zo snel mogelijk op onze site.

Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

Lees meer: Recept: IJskoffie...

Recept: IJskoffie met Honing en Zout

Recept IJskoffie HoningIJskoffie met honing, amandelmelk en zout?? Wij moesten persoonlijk even aan het idee wennen toen wij, van koffieduo bezoekster Riet, het recept voor deze bijzondere ijskoffie toegestuurd.

Nadat wij de eerste verbazing van ons hadden afgeschud hebben wij het recept zelf direct gemaakt en geproefd. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

Lees meer: Recept: IJskoffie met...