KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Koffievoordeel: 19 euro korting op het luxe (N)espresso capsule pakket

Koffie VoordeelLief hebbers van (N)espresso capsules (met een Nespresso machine) opgelet. Bij koffiewebwinkel KoffieVoordeel.nl loopt op dit moment een erg leuke aanbiedingsactie op het luxe proefpakket (N)espresso capsules.  Het pakket bestaat uit 150 capsules van A-merken welke vallen onder de groep huisfavorieten, en bevat onder andere capsules van L'OR espresso, Douwe Egberts en Grand Maestro. Dit pakket kost is normaal verkrijgbaar voor de (ook al gunstige) prijs van € 59,08 - maar kost nu tijdelijk slechts € 39,99.

Benieuwd waar het pakket precies uit bestaat? Lees dan snel verder.

Niet in het bezit van een Nespresso machine? Niet getreurd - Op dit moment hebben zij ook erg leuke kortingsaanbiedingen lopen op gemalen koffie - Koffiebonen - Dolce Gusto Capsules - en Tassimo Cups.  

Lees meer: Koffievoordeel: 19...

SENSEO: Ontvang tijdelijk 150 Koffiepads cadeau

150 Gratis Koffiepads

Ben jij toe aan een nieuw SENSEO® koffiepadapparaat? Of heb jij deze recent (ten minste na 19 oktober 2017) gekocht? Dan ontvang je nu tijdelijk gratis 150 Senseo Koffiepads cadeau. 

 

 EXTRA PADS UPDATE: 

Van 16 november tot en met 31 december ontvang je bij aanschaf van een SENSEO® Switch met typenummers die beginnen met HD7892 NIET 150 MAAR 300 gratis koffiepads cadeau!

Bekijk deze actie van SENSEO: Ontvang...

Melitta: Ontvang tot wel €100,- cashback en/of gratis glazen

CashbackIn het najaar en aan het begin van de winter is het uitzoeken van een nieuw koffiezetapparaat, of een nieuwe (volautomatische) espressomachine, altijd net iets leuker dan tijdens de andere seizoenen van het jaar. In deze periode regent het namelijk (vrijwel) altijd kortings, cashback en cadeau acties. Ook dit jaar is dit gelukkig van toepassing en kunnen wij vandaag opnieuw een cashback actie delen, ditmaal de cashback actie van Melitta.

Je ontvangt op dit moment, en zolang de actieperiode duurt, op de verschillende deelnemende Melitta koffiemachines tot maar liefst 100,- retour. Daarnaast ontvang je bij iedere machine praktische dubbelwandige glazen in verschillende maten cadeau. Deze actie loopt van 15 november 2017 t/m 31 januari 2018.

Bekijk deze actie van Melitta: Ontvang tot...

Saeco: Ontvang tot wel €150,- cashback

Cashback Saeco 1Goed nieuws, ook bij Seaco kun je op dit moment profiteren van een spetterende cashbackactie. Bij aankoop van een van de deelnemende Saeco volautomatische espressomachines, welke gekocht is tijdens de actieperiode van 19 oktober 2017 t/m 31 januari 2018, ontvang je tot maar liefst € 150 cashback. Benieuwd welke (web)winkels er aan deze actie mee doen? En benieuwd hoeveel cashback korting jij terug kunt vragen? Lees dan snel verder.

Bekijk deze actie van Saeco: Ontvang tot wel...

Siemens: Ontvang tot wel €150,- cashback

Siemens cashback

Ben jij opzoek naar een nieuwe espressomachine? En overweeg jij te kiezen voor een espressomachine van Siemens? Dan hopen wij met dit bericht jouw keuze iets gemakkelijker te maken. Siemens geeft op dit moment namelijk geld terug - hoeveel je terug kunt ontvangen is afhankelijk van het gekozen model (een overzicht vind hiervan is terug te lezen in het volledige bericht) maar het bedrag kan oplopen tot wel €150,- 

Benieuwd welke modellen en winkels deelnemen aan deze actie? Lees dan snel verder.

Bekijk deze actie van Siemens: Ontvang tot...

Illy: Gratis Barista Koffiepakket Cadeau

illy met cadeau 2017

Illy liefhebbers opgelet; Wie tussen 1 november 2017 en 31 januari 2018 een van de ​deelnemende Illy ​koffiemachines besteld, ontvangt een barista koffiepakket met een waarde die kan oplopen tot €70, - 

Benieuwd welke winkels en welke machines deelnemen aan deze actie? Wij zetten de voorwaarde en deelnemende webwinkels graag voor jouw op een rij.

Bekijk deze actie van Illy: Gratis Barista...

Cup, Pad en Koffiemachine aanbiedingen

Gratis capsules bij een Nespresso? Kortingsactie Dolce Gusto? Aanbieding op een Senseo? Geld retour bij een espressomachine? 
Zijn slechts enkele voorbeelden van de vele koffie gerelateerde kortingsacties en aanbiedingen die (bijna) ieder jaar voorbij komen. Omdat wij zelf zoveel mogelijk de koffie koopjes proberen te volgen proberen wij zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de op dit moment lopende aanbiedingen op koffie gebied. Wanneer wij een aanbieding of actie tegen komen zullen wij deze zo snel mogelijk delen via deze pagina. 

Ontbreekt er een Nespresso, Dolce Gusto, Senseo, koffie of espressomachine aanbieding? Dan is de kans groot dat wij deze helaas nog niet hebben opgemerkt. Natuurlijk nodigen wij u daarom graag uit deze aanbieding via het reactie formulier met ons en andere bezoekers te delen*.

* Om deze pagina zo overzichtelijk mogelijk te houden word de door u gemelde koffieactie aan het overzicht toegevoegd en zal uw reactie worden afgemeld.