KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Nespresso: Tot 70 euro koffiekorting bij een nieuwe machine

Nespresso koffiekorting

Goed nieuws voor de liefhebbers van Nespresso; Wie tussen 11 november 2019 en 26 januari 2020 een Nespresso koffiemachine aanschaft, ontvangt 30 of 70 euro koffiekorting cadeau bij de eerste koffiebestelling na aankoop van één van de geselecteerde Nespresso machines.

Deze koffiekorting kun je inwisselen tijdens de eerste bestelling. Een van de voorwaardes is daarnaast dat je minimaal 100 capsules bij een koffiekorting van 30 euro moet bestellen en minimaal 200 capsules bij een koffiekorting van 60 euro. 

Bekijk deze actie van Nespresso: Tot 70 euro...

Koffievoordeel: 19 euro korting op het luxe (N)espresso capsule pakket

Koffie VoordeelLief hebbers van (N)espresso capsules (met een Nespresso machine) opgelet. Bij koffiewebwinkel KoffieVoordeel.nl loopt op dit moment een erg leuke aanbiedingsactie op het luxe proefpakket (N)espresso capsules.  Het pakket bestaat uit 150 capsules van A-merken welke vallen onder de groep huisfavorieten, en bevat onder andere capsules van L'OR espresso, Douwe Egberts en Grand Maestro. Dit pakket kost is normaal verkrijgbaar voor de (ook al gunstige) prijs van € 59,08 - maar kost nu tijdelijk slechts € 39,99.

Benieuwd waar het pakket precies uit bestaat? Lees dan snel verder.

Niet in het bezit van een Nespresso machine? Niet getreurd - Op dit moment hebben zij ook erg leuke kortingsaanbiedingen lopen op gemalen koffie - Koffiebonen - Dolce Gusto Capsules - en Tassimo Cups.  

Lees meer: Koffievoordeel: 19...

Cup, Pad en Koffiemachine aanbiedingen

Gratis capsules bij een Nespresso? Kortingsactie Dolce Gusto? Aanbieding op een Senseo? Geld retour bij een espressomachine? 
Zijn slechts enkele voorbeelden van de vele koffie gerelateerde kortingsacties en aanbiedingen die (bijna) ieder jaar voorbij komen. Omdat wij zelf zoveel mogelijk de koffie koopjes proberen te volgen proberen wij zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de op dit moment lopende aanbiedingen op koffie gebied. Wanneer wij een aanbieding of actie tegen komen zullen wij deze zo snel mogelijk delen via deze pagina. 

Ontbreekt er een Nespresso, Dolce Gusto, Senseo, koffie of espressomachine aanbieding? Dan is de kans groot dat wij deze helaas nog niet hebben opgemerkt. Natuurlijk nodigen wij u daarom graag uit deze aanbieding via het reactie formulier met ons en andere bezoekers te delen*.

* Om deze pagina zo overzichtelijk mogelijk te houden word de door u gemelde koffieactie aan het overzicht toegevoegd en zal uw reactie worden afgemeld.