KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Francis Francis Illy Mie Y1

Wat is de Francis Francis Illy Mie Y1

illy-francis-francis-y1De Francis Francis Illy Mie Y1 is een van de nieuwste versies capsule espressomachines van het bekende merk Illy. 
Voor een perfecte espresso maakt de Francis Francis Illy Mie Y1 net als zijn voorgangers gebruik van Illy Mie Espresso capsules. 
Volledig in de lijn met zijn voorgangers blinkt deze machine uit op het gebied van design en gemak.De Francis Francis Y1 iperEspresso machine maakt gebruik van de revolutionaire iperEspresso illy's capsule technologie om uw zelfgemaakte espresso de meest verse en meest authentieke Italiaanse smaak te geven.

Uiterlijk en stijl van de Francis Francis Illy Mie Y1

Illy machines staan bekend om hun unieke design – en dit is zeker ook weer van toepassing op deze Francis Francis Y1.
Anders dan andere Illy machines heeft het ontwerp dit keer een meer futuristische uitgangspunt gekregen.
Of dit meer of minder bij u smaak past is persoonlijk, maar de pasvorm van de Francis Francis Y1 iperEspresso machine zal in iedere keuken zeker niet misstaan.

De machine heeft daarnaast een kleinere oppervlakte nodig dan de meeste traditionele koffiezetapparaten en zijn heldere kleur (rood, wit of zwart) zal een gevoel van stijl toe voegen aan elk huishouden.

Een van de meest praktische onderdelen van de Y1 is het opwarmings oppervlak. Dit gedeelte kan worden gebruikt om een reeds gemaakte espresso warm te houden terwijl u een ander aan het maken bent. Het 0,7l waterreservoir zorgt ervoor dat u meerdere espresso’s kunt maken zonder de machine te moeten bijvullen.

De Francis Francis Illy Mie Y1 in gebruik

One-touch-technologie stelt u in staat om een espresso te bereiden zonder veel gedoe, terwijl u nog steeds kunt genieten van de heerlijke schuimlaag en volle smaak.

Het bereiden van espresso is eenvoudig: gewoon uw iperEspresso capsule erin, druk op de knop om het proces te starten en te stoppen, en in enkele seconden kunt u genieten van een dampende kop espresso gemaakt precies zoals u dat wilt.
Wanneer de machine klaar is rest alleen nog het open klikken van het capsulebakje en de gebruikte capsule zal automatisch in het reservoir verdwijnen zodat u klaar bent voor het reinigen van de machine. Er is vrijwel geen rommel dus u kunt hem ook op een ander moment pas schoonmaken.

Illie Mie IperEspresso capsules zijn voorzien van zeven gram gebrande koffie. Wanneer deze bereid worden met een iperEspresso machine, word de espresso vrijgegeven in een uniek twee-traps extractie proces. De capsules verstrekken de meeste smaak met de kleinste hoeveelheid afval. De Francis Francis Y1 maakt gebruik van de iper capsule voor het maken van de koffie, wat betekent dat de machine hiermee nooit in contact komt. Dit zorgt voor de makkelijkste schoonmaak beurten ooit.

Voor wie is de Francis Francis Illy Mie Y1 ideaal

De Francis Francis Illy Mie Y1 is een espresso machine die weinig ruimte in beslag neemt, waardoor hij geschikt is voor mensen die het prettig vinden dat hun espresso machine niet veel ruimte in beslag neemt, zonder in te hoeven leveren aan smaak en design.

Daarnaast is deze machine in het bijzonder (en misschien wel uitsluitend) geschikt voor mensen die houden van de smaak van Illy espresso’s. De keuze voor andere capsules ontbreekt namelijk bij deze machine en de keuze binnen de Illy Mie Espresso capsules beperkt zich tot vier varianten. Daarnaast vallen de Illy Mie machines in het duurdere prijssegment binnen het aanbod van capsule espresso machines.

 

Nespresso Illy Francis Francis Y1 Kopen - Vergelijk de prijzen