KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Review Saeco PicoBaristo

Saeco PicoBaristoDe Saeco PicoBaristo is een premium compacte koffiemachine met een geïntegreerd melksysteem. Dit melksysteem zorgt ervoor dat deze espressomachine in staat is om maar liefst 11 koffiespecialiteiten te bereiden met slechts 1 druk op de knop. Naast de keuze uit 11 koffiespecialiteiten beschikt de Saeco PicoBaristo (afhankelijk van het gekozen type) ook over 5 tot 10 verschillende maalinstellingen om de koffiesterkte te bepalen en 3 temperatuurstanden. Je kunt het door jouw gekozen kopje koffie dus helemaal naar je persoonlijke wensen aanpassen.

De Saeco PicoBaristo is bovenop al deze functionaliteiten tevens uitgerust met het gepatenteerde Aqua Clean Filter. Dit geïntegreerde waterfilter zorgt ervoor dat je pas na 5.000 kopjes het uitgebreide ontkalkings traject hoeft te doorlopen.

Lees meer: Review Saeco PicoBaristo

Review Boretti Espressomachine

Boretti Espressomachine witDe Boretti (B400 en B401) espressomachine is een halfautomatische koffiemachine welke is voorzien van een aantal luxe, en zeer gebruiksvriendelijke, functionaliteiten. Deze functies, waaronder bijvoorbeeld het ingebouwde automatische melksysteem, zorgen ervoor dat dit apparaat een beetje valt tussen een ‘standaard’ halfautomaat en ‘standaard’ volautomatische espressomachine.

Een grote of kleine espresso, cappuccino of latte is met de Boretti espressomachine in slechts 2 minuten gezet. Het enigste wat je hier voor hoeft te doen is de filterdrager te vullen met versgemalen bonen en de melkopschuimer te voorzien van melk.

Lees meer: Review Boretti...

Ariete Vintage Espressomachine

Espressomachine Ariete Vintage beigeDeze bijzondere vintage espressomachine is een ontwerp uit de keuken van het (oorspronkelijk) Italiaanse merk Ariete. De machine is ontworpen in een, bijna perfecte, retro/vintage stijl, en combineert modern gebruiksgemak met een klassiek design. Naast opvallend is deze espresso machine ook veelzijdig, mede doordat dit apparaat geschikt is voor zowel gemalen koffie als pads. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Ariete Vintage Espressomachine gemaakt voor het bereiden van een perfecte espresso, maar is daarnaast ook in instaat een cappuccino of kopje koffie te bereiden.

Lees meer: Ariete Vintage...

De'Longhi PrimaDonna Elite Review

De Longhi PrimaDonna EliteEr zijn tal van luxe espressomachines waarbij je de maalgraad van de bonen, de sterkte van de koffie en de gebruikte hoeveelheid melk in kunt stellen. Ook bij de De'Longhi PrimaDonna Elite is dit alles mogelijk, zelfs d.m.v. een app, maar deze espressomachine biedt daarnaast nog net een beetje meer. De De'Longhi PrimaDonna Elite biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om zes gebruikersprofielen aan te maken. Hiermee stel je de bereiding van alle dranken in naar jouw persoonlijke voorkeur, zodat jouw koffie altijd precies zo smaakt als dat jij hem het liefste drinkt. De De'Longhi PrimaDonna Elite is alles behalve goedkoop, waardoor het belangrijk is jezelf af te vragen of alle luxe die deze machine bied voor jouw de prijs rechtvaardigt.

Meer over de De'Longhi PrimaDonna...

Handpresso Wild Hybride

Wat is een Handpresso Wild Hybride

handpresso wild hybridDe Handpresso Wild Hybrid is een (heel) compact espresso apparaat(je) voor onderweg. Om te genieten van een espresso is niets meer nodig dan; èèn thermosfles heet water, ESE espressopads ( of gemalen koffie) en 1 of twee espresso kopjes. Waar u ook bent, in de auto, op vakantie of ‘gewoon’ in de vrije natuur. Dit apparaatje voor zal u overal voorzien van een vers kopje espresso.

 

> Lees alles over de Handpresso Wild Hybride

Philips 4000 Espressomachine


Philips 4000 EspressomachineGoed nieuws voor koffie genieters die houden van zowel espresso als ‘gewone’ koffie (en opzoek zijn naar een machine die beiden kan). Phillips presenteerde onlangs de “Philips 4000-serie espressomachine. Deze nieuwe koffie machines zijn uitgerust met een gepatenteerde CoffeeSwitch-schakelaar. Deze Switch maakt het mogelijk zelf de zetdruk aan te passen waardoor de machine in staat is zowel espresso als een kopje koffie te bereiden.

> Lees alles over de Philips 4000...