KoffieDuo

Opzoek naar het perfecte kopje Espresso

Douwe Egberts Punten inleveren bij de Blokker

DE-BlokkerGoednieuws voor de Douwe Egberts koffie punten spaarders die (net als wij) niet dicht in de buurt wonen van een DE winkel, maar slecht nieuws voor de regelmatige bezoekers van een D.E. Café.

Douwe Egberts maakte onlangs bekend dat de D.E winkels en het D.E Café in de toekomst tot het verleden zullen behoren. Douwe Egberts wil zich puur gaan toeleggen op de productie van koffie en thee, en volgens het merk past een eigen winkelnetwerk daar niet bij.

De D.E punten blijven echter wel bestaan maar zal dit deel worden ondergebracht bij winkelketen Blokker.

D.E geschenkenassortiment bij de blokker

Medio 2015 zal het D.E geschenkenassortiment verkrijgbaar zijn bij circa 400 Blokker-winkels en kunnen ook daar de Douwe Egberts waardepunten verzilverd worden. Dit betekent dat het in de toekomst voor veel mensen makkelijker wordt om de D.E punten snel in te wisselen voor een leuk geschenk.

Blokker en Douwe Egberts zijn onlangs al kleinschalig gestart met een test in vier pilotwinkels van Blokker in Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven. In oktober volgen ook pilotwinkels in Alphen a/d Rijn en Nijmegen.

Een actueel overzicht is te vinden op www.de.nl/blokker. Blokker zal op termijn het grootste deel van de omzet van de huidige D.E Winkels overnemen

D.E punten sparen is een traditie

Het spaarprogramma van de thee- en koffieproducent bestaat al sinds 1924 en is het oudste, nog actieve spaarsysteem van Nederland. Bijna iedere D.E drinker heeft deze punten wel eens gespaard, of kent het "spaardoosje” met punten.

Wij moeten eerlijk bekennen dat wij deze traditie zelf nooit hebben overgenomen (ondanks alle pogingen van Oma om haar liefde van punten sparen over te brengen), maar zijn zelf wel groot fan van onder andere de D.E Latte glazen.

Aangezien wij niet direct in de buurt wonen van een D.E winkel kijken wij alvast uit naar het moment dat deze verkrijgbaar zijn in de Blokker, en is het moment om punten te gaan sparen misschien juist door deze verandering aangebroken.

blockheadericon Uiteraard zijn wij heel erg nieuwsgierig naar uw gedachtes over deze verandering in het spaar systeem en nodigen u daarom graag uit uw reactie met ons te delen.


Dit bericht delen: